جامع ترین روش شارژ گاز کولرگازی؛ شارژ گاز کولرگازی یک فرایند مهم است. گاز برای نگهداری و استفاده بهینه از کولرگازی انجام میشود. تکنسینها با دقت گاز مبرد را به کولر اضافه میکنند.
این کار نیاز به دقت زیادی دارد تا از افت کارایی و آسیب به سیستم جلوگیری شود.
در این مقاله شما را با روش شارژ گاز کولرگازی، علت یخ زدن آن، تفاوت گاز و… آشنا می کنیم. اگر شما هم به مباحث آموزش کولرگازی و آموزش تعمیر کولر علاقه مندید با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.
مرحله اول:
پیچ دریچه لوله را با آچار شش ضلعی به آرامی باز کنید. شلنگ آبی را از گیج فشارسنج منیفولد جدا کنید و به گیج وصل کنید سپس شلنگ زرد را از گیج به پمپ تخلیه متصل کنید.
پیش از باز کردن پیچ پمپ تخلیه، اطمینان حاصل کنید که پیچهای فشارسنج بسته شدهاند. سپس پمپ تخلیه را به مدت ثانیه ۱۵ روشن کنید تا و رطوبت موجود را تخلیه کند.
مرحله دوم:
شلنگ زرد را از پمپ تخلیه جدا کنید و به کپسول گاز اسپلیت متصل کنید. پیش از باز کردن شیر کپسول گاز، دریچه گیج فشارسنج را کمی باز کنید.
دستگیره دایرهای را به اندازه ۱ ثانیه باز و بسته کنید تا هوای داخل لولههای گیج خارج شود. دوباره شلنگ زرد را به مخزن دستگاه وصل کرده، کولرگازی را روشن کرده و فشار را تنظیم کنید تا بین 60-70 PSI قرار گیرد.
در مرحله نصب اولیه، ابتدا شیر منیفولد گیج را ببندید. از شلنگ آبی برای R-22 و از شلنگ قرمز برای R-410A و R-407C استفاده کنید. با اتصال شلنگ زرد به شیر و باز کردن آن، هواگیری را انجام دهید.
سپس از کاتالوگ کولرگازی مقدار شارژ را بررسی کرده و از وزن کپسول اصلی کم کنید. تا وزن کپسول را هنگام به پایان رسیدن شارژ گاز کولرگازی بدست بیاورید.
پیشنهاد میشود مطالعه کنید: کد خطای کولرگازی
شارژ و راه اندازی کولر اسپلیت یک فرآیند حیاتی است که نیاز به دقت و توجه دارد. رعایت نکات زیر می تواند به شما کمک کند تا این کار را بدون مشکل انجام دهید:
علائم کمبود گاز در کولرگازی:
اگر عکس علائم کاهش گاز در کولرگازی را مشاهده کردید به معنی این است که شارژ گاز کولرگازی از مقدار معین بیشتر است.
یخ زدگی در کولرگازی نشان دهنده ایراد در تمیز کردن کولرگازی یا ایجاد مشکل در اجزای آن است. نقص در گردش هوای دستگاه ممکن است باعث ایجاد رطوبت یا نیاز به شارژ مجدد گاز مبرد شود.
همچنین گرد و غبار در فیلتر و دریچهها نیز میتوانند به یخ زدگی نیز منجر شوند. بررسی و تمیز کردن دقیق اجزای کولرگازی، اصلاح گردش هوا و شارژ منظم گاز مبرد از راهحلهای موثر برای جلوگیری از این مشکلات است.
مسیر لولهکشی را دقیق بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که هیچ سوراخ یا آسیبی وجود ندارد. اتصالات کولرگازی را چک کنید و مطمئن شوید که سالم هستند.
یکی از عوامل نشتی عدم سرویس به موقع و قدیمی شدن قطعات است. به عنوان مثال، اگر مدت زمان زیادی از استفاده از کولرگازی گذشته و سرویس منظم نشده باشد، قطعات و لولهها دچار خوردگی و نشتی می شوند.
ضربه به بدنه کولرگازی امکان دارد باعث شکستگی یا آسیب به قطعات دستگاه شود. این مسئله نیز میتواند از عوامل نشتی گاز کولرگازی باشد. در نهایت، اگر لولههای مسی کندانسور سوراخ یا دچار خوردگی شده باشند، احتمال نشتی گاز کولرگازی وجود دارد. برای حفاظت از دستگاه و جلوگیری از نشتی، سرویس دورهای و بازرسی دقیق اجزای کولر گازی ضروری است.
گازهای R22 و R410A ویژگیهای خاص خود را دارند، اما با توجه به آسیبپذیری محیط زیست، استفاده از R22 ممنوع گردیده است.
در مقاله بالا در مورد روش شارژ گاز کولرگازی، نوع گاز مصرفی، علت یخ زدن کولرگازی و… توضیح دادیم. اگر شما به انجام کارهای فنی علاقه دارید و می خواهید از این طریق کسب درآمد کنید به شما پیشنهاد می دهیم که در دوره آموزش تعمیر کولرگازی از آموزشگاه تاسیسات توان شرکت کرده و قدم اول را بردارید.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های 09123153304 – 02632721048 تماس بگیرید.
عوامل موثر بر قیمت گاز کولر گازی شامل نوع گاز، تقاضا و عرضه در بازار، ویژگیهای فنی، و محدودیتهای محیطی میباشند.
شارژ گاز کولر گازی یک کار تخصصی است و بهتر است توسط تکنسین انجام شود. در صورتی که در این زمینه اطلاعات کافی دارید می توانید این کار را انجام دهید.