آموزش تعمیر پکیج و آبگرمکن به چه صورت است؟
آموزش تعمیر پکیج و آبگرمکن به صورت کاملاَ حرفه ای سخت است؟ شاید برایتان جالب باشد که تعمیر پکیج و آبگرمکن شامل چه مواردی می شود. بسیاری از آقایان دوست دارند که کارهای فنی یاد بگیرند و از این طریق کسب درآمد کنند.
دستگاه هایی مانند پکیج، آبگرمکن، کولرگازی و… خیلی پیچیده هستند وتکنسین هایی که آموزش ندیده باشند نمی توانند این کار را انجام دهند. در این مطلب در مورد آموزش تعمیر پکیج و آبگرمکن که در آموزشگاه تاسیسات توان تدریس می شود اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار می دهیم. برای داشتن اطلاعات پایه و سپس، شرکت در دوره آموزش تعمیر آبگرمکن و آموزش تعمیر پکیج با ما همراه باشید.
مباحث آموزش تعمیر پکیج و آبگرمکن
تعمیر پکیج و آبگرمکن به تخصص نیاز دارد. اگر در این زمینه آموزش ندیده باشید نه تنها نمی توانید دستگاه را تعمیر کنید بلکه مشکلات بیشتری را به وجود می آورید. در ادامه شما را با مراحل تعمیر پکیج آشنا می کنیم:
- رسوب زدایی پکیج: برای حفظ عملکرد بهینه پکیج، رسوبزدایی بسیار مهم است. استفاده از رسوبگیرهای پلی فسفات در زمان مناسب توصیه میشود. در صورت استفاده از رسوبگیرهای الکترومغناطیسی، نصب آن بر روی شیر آب سرد ورودی الزامی است.
- کنترل فشار آب: کنترل دقیق فشار آب ورودی به پکیج دیواری بسیار مهم است؛ زیرا فشار زیاد یا کم، میتواند به دستگاه آسیب برساند.
- آزاد کردن محور پمپ سیرکولاسیون: گرفتگی محور میتواند باعث بروز مشکل در عملکرد پمپاژ و گردش آب شود. بنابراین، بررسی پمپ سیرکولاسیون در زمان تعمیر پکیج، به بهبود گردش آب سرد و گرم کمک میکند.
- تنظیم شیر گاز: بررسی دقیق و تنظیم شیر گاز و پیچ و مهرهها باید توسط تکنسین متخصص انجام شود، زیرا عدم اجرای صحیح این فرآیند میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در فشار گاز شود. همچنین، استفاده از صافی مناسب بر روی شیر گاز بهبود عملکرد و طول عمر آن را تضمین میکند.
- تنظیم حرارت: برای جلوگیری از سرد و گرم شدن بیش از اندازه محیط، از کلیدهای حد تنظیم و شیر ترموستاتیک روی رادیاتور استفاده کنید.
- کنترل کارکرد فن دودكش: اگر پکیج دیواری بدون فن باشد، باید مسیر دودکش را بررسی کنید و از عدم انسداد آن مطمئن شوید. همچنین، حتماً توجه کنید که دودکش مخصوص یک دستگاه باشد و در زمان سرویس، از سالم بودن دودکش و عدم وجود درز در اتصالات اطمینان حاصل کنید، زیرا این موارد میتوانند خطر گازگرفتگی را ایجاد کنند که باعث مرگ خاموش میشود.
- هواگیری پکیج: هواگیری پکیج به وسیله باز کردن شیرهای هواگیری و سپس تخلیه کردن هوا از سیستم انجام میشود. این فرآیند باعث خروج هوا از محفظههای سیستم شده و از ایجاد هوا در لولهها جلوگیری میکند، در نتیجه، باعث بهبود عملکرد سیستم میشود.
- عوض کردن قطعات: یکی از مراحل مهم در سرویس سالیانه پکیج دیواری، تعویض کارتریج پلی فسفات و اورینگهای بلوک رفت و برگشت است. این کار براساس ارزیابی عملکرد دستگاه انجام و بهبود کارایی پکیج و آبگرمکن را تضمین میکند.
- بررسی نهایی سیستم پکیج و قطعات: در پایان سرویس پکیج و آبگرمکن، شیر اطمینان، کلید حد تنظیم، شیر رادیاتور، اجزای ntc، شلنگها و بستهای گاز را بررسی و تست کنید.
همچنین، با استفاده از کف صابون گاز را آزمایش کرده و صافیها بررسی شود. در آخر، میزان شعله را تنظیم و با روشن کردن دستگاه از سرویس صحیح آن اطمینان حاصل کنید.
علائم خرابی آبگرمکن (آموزش تعمیر آبگرمکن)
- کم شدن فشار آب گرم: در صورت رسوب گرفتگی در مبدل حرارتی، انتقال گرما به درستی صورت نمیگیرد و امکان دارد آب گرم نشود. برای تعمیر آبگرمکن بوتان، لولهها و مبدل را با استفاده از اسید شستشو دهید. این کار را به هیچ وجه خودتان انجام ندهید زیرا خطرات اسید آبگرمکن، از جمله سوختگی پوست و دیگر آسیبهای جدی، رخ میدهد.
- خاموش شدن آبگرمکن: چندین عامل میتواند منجر به خاموش شدن آبگرمکن شود، از جمله: خرابی واشر دیافراگم، افت فشار گاز که باعث عدم اشتعال شعله میشود، نقص در ترموکوپل یا مشعل آبگرمکن و ارتفاع بالای شمعک که به خاموش شدن شمعک و در نتیجه، آبگرمکن منجر میشود.
- نوسان زیاد دمای آب گرم: با فشار کم آب ورودی، دمای آبگرمکن ناپایدار و امکان دارد دائما خاموش و روشن شود. برای رفع مشکل، فیلترهای آبگرمکن را به صورت دورهای چک و سنسور حرارتی و مبدل حرارتی را بررسی کنید. همچنین، فشار آب و گاز ورودی را نیز بررسی کنید.
- مشکلات شمعک: آبگرمکنهای دیواری بوتان با مشکلاتی مانند عدم روشن شدن یا روشن نماندن شمعک مواجه میشوند. در این حالتها، باز کردن فندک و فشردن شیر تنظیم شعله نتیجهای نمیدهد. همچنین، شمعک احتمالا هنگام رها کردن شیر خاموش شود، حتی اگر قبلاً روشن شده باشد.
علت خرابی فن پیکج
چه زمانی آبگرمکن نیاز به سرویس پیدا میکند؟
مشاهده علائمی که در ادامه توضیح می دهیم نشان دهنده نیاز دستگاه به سرویس است:
- صدای غیرعادی آبگرمکن
- تغییر رنگ آب خروجی
- بوی گاز
- زرد شدن شعله شمعک
- خاموش شدن آبگرمکن
- تغییر دمای آب مداوم
- عدم گرم شدن آب
- کاهش فشار آب خروجی
- تغییر در تنظیمات دستگاه
- خاموش شدن شمعک
- نشتی آبگرمکن
آموزش رسوب زدایی آبگرمکن (تعمیر پکیج و آبگرمکن)
یکی از مشکلات شایع و اساسی که امکان دارد برای آبگرمکنهای دیواری گازی پیش بیاید، رسوبگیری در شلنگها و اتصالات آنهاست، که برگرفته از کیفیت پایین آب است.
رسوبگیری در شلنگهای فلزی موجب مسدود شدن جریان آب و کاهش کارایی آبگرمکن میشود. بنابراین، رسوبزدایی از جمله خدمات متداول در سرویس آبگرمکن است. در آموزش رسوب زدایی آبگرمکن، دو روش برای رسوبزدایی مورد بررسی قرار میگیرد.
روش دستی
در مرحله اول از روش دستی رسوبزدایی آبگرمکن، دو شلنگ گاز یک متری را به ورودی و خروجی آبگرمکن متصل کنید و یک شلنگ را به لوله کشی آب سرد وصل نمایید تا آب بتواند رسوبات موجود در داخل لولههای فلزی آبگرمکن را حل کند.
سپس، با استفاده از جوهر نمک، چندین بار لولهها را تمیز کنید تا رسوبات به طور کامل از لولهها دفع شوند.
روش پمپی
در روش اسید شویی پمپی برای رسوبزدایی، تکنسین آبگرمکن با استفاده از یک پمپ القایی، اسید را به داخل لولههای آبگرمکن میفرستد. این اسید باعث حل شدن رسوبات تهنشین شده در دیوارههای لولهها میشود و سپس به تدریج از لولههای آبگرمکن خارج میشود.
هزینه آموزش تعمیرات پکیج در کرج
در مقاله بالا در مورد مباحثی که در کلاس های آموزش تعمیر پکیج و آبگرمکن مورد بررسی قرار می گیرد توضیح دادیم. اگر شما نیز دوست دارید در این زمینه ها آموزش ببینید و به کسب درآمد بپردازید بهترین گزینه مراجعه به آموزشگاه تاسیسات توان است. این مجموعه با همکاری گروهی از مدرسین به تدریس مشاغل فنی می پردازد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های 09123153304 – 02632721048 تماس بگیرید.
آموزش تعمیرات پکیج شرق تهران|آموزش تعمیرات پکیج غرب تهران